• Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

UW BEDRIJFSVERHUIS

Wij zijn er ons van bewust dat bij het verhuizen van een firma heel wat zaken komen kijken. Daarom streven wij naar de beste oplossing voor uw firma en haar werknemers.

 

Bij JUST MOVED gaan wij voor de meest efficiente oplossing die op maat gemaakt is van de verhuis van uw firma. 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

1. Onze verhuiscoördinator komt bij U langs en bekijkt wat de noden van uw firma zijn. Hij bespreekt samen met de klant wat de juiste en efficiënte aanpak is.  Hij bespreekt ook de financiële kant van de verhuis. 

2. Na het overeenkomen over de richtprijs zal de verhuiscoördinator een planning van de werken opstellen waarin al de wensen van de klant zijn inbegrepen. 

3. Wij doen het nodige om de verhuis voor te bereiden van inpakken & labeling tot beschermen van de te verhuizen goederen. Zo worden alle goederen op een veilige manier naar hun bestemming gebracht en meteen op de juiste plaats gezet.

4. De effectieve verhuis gebeurt met een lach op het gezicht van onze verhuizers en indien U tijdens de verhuis nog vragen heeft kan U zich altijd wenden tot onze verhuiscoördinator

5. Aankomst op de nieuwe bestemming. Alle goederen worden op de correcte plaats gezet zodat uw werknemers de werken zo snel mogelijk weer kunnen aanvatten.

JM17.jpg